Störande Certifikat

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 månader, 2 veckor sedan.
Skapare Airborne Frog
Airborne Frog
Deltagare

De senaste 14 dagarna har jag haft ett certifikat (tror jag det heter – se medsänd skärmdump) som håller på och poppar upp i tid och otid när jag surfar.

Jag har ingen aning om var det kommer ifrån eftersom jag inte ändrat mina surf vanor eller intallerat några program på den senaste tiden (längre än 14 dagar), ja förutom uppdateringar av windows, firefox och andra program redan installerade på datorn. Så, vad är det för skräp och hur blir jag av med *fult ord*?

Jag har redan försökt med städ & malware program, men (som synes) utan att lyckas.

Jag vill få bort skräpet, permanent, det är störande (minst sagt), för det nöjer sig inte med att poppa upp en gång, utan gång på gång på gång på…. om jag glömmer att minimera Firefox och titta var och varannan minut (”rekordet” är 23 cert ovanpå varandra).

Finns det någon fil jag kan leta reda på och ta bort manuellt eller???

Tacksam för Svar

Tyvärr kan jag inte se den bifogade bilden vilket gör det lite svårt, men generellt är det så att problem med certifikat inte har med din dator eller webbläsare att göra utan att det är ett problem med webbplatsen. Men lägg gärna upp bilden så kanske vi får några bra ledtrådar.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet