Videouppspelning

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 månader, 3 veckor sedan.
Skapare
[email protected]
Åskådare

Hej !

Jag har plötsligt fått problem med videouppspelningar på olika webbsidor typ SVT play och och dagstidningars webbsidor. Bilden skalas upp till en enda grå massa och man ser enbart detta. Däremot påverkas inte klipp och annat som filmer som ligger ute på You Tube.

Jag har windows 10 och en HP-dator av 2015 års modell.

Detta hände för ungefär en vecka sedan i samma veva som en liten uppdatering gjordes av windows 10, jag undrar om det kan finnas något samband ?

Jag använder   Chrome som webbläsare i första hand men har nu även testat med Edge och Explorer men det gör ingen skillnad.

Hoppas någon kan lösa denna gåta.

Hälsning Ö.S.

Den typen av problem brukar nästan alltid bero på att drivrutinerna för grafikkortet behöver uppdateras. Nu vet jag inte vilken din exakta HP-modell är, men surfa till HP:s supprtsidor och mata in datorns modell så ser du om det har kommit några uppdaterade grafikdrivrutiner.

Med lite tur kanske det har kommit fler drivrutiner som du kan uppdatera när du ändå håller på. Glöm bara inte att göra en återställningspunkt eller en säkerhetskopia innan du börjar, bara utifall att något skulle gå knasigt.


[email protected]
Åskådare

  Hej !

  HP-modellen är HP Pavilion 17-f071 no som jag kollat på HP:s supportsidor men jag har inte kunnat hitta någon uppdatering av grafikdatarutinen,

  Hälsning Ö.S

  Om jag inte tar helt fel så har den datorn ett AMD-grafikkort, så testa även att kolla på AMD:s hemsida efter nyare drivrutiner. Dubbelkolla bara först så att jag inte har tagit fel på modellnamnet på grafikkretsen utan att det verkligen är en AMD Radeon R7 M260. Det kan du göra genom att söka efter och starta Enhetshanteraren och titta under Bildskärmskort.


  [email protected]
  Åskådare

   Hej !

   Jag hittade en färsk drivrutin hos AMD som löste problemet. Tack för ditt suveräna svar.

   Hälsning Ö.S

   Skönt att det ordnade sig.

   Ämnet ’Videouppspelning’ är stängt för nya svar.