YouTube vill inte spela upp

Inte löst
Detta ämne innehåller 11 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 år, 3 månader sedan.
Skapare
dellrock
Åskådare

Jag har problem med YouTube videos. Vita och svarta prickar rör sig som bakgrundsbild och följande text visas:

”Det uppstod ett fel. Försök igen senare. (Uppspelnings-id: 9lbnMm73Td3tneln). Läs mer”. Oftast visas videon om jag startar om YouTube. Det har ingen betydelse om jag klistrar in adressen i Chrome eller om jag letar någon video på YouTube. Feltexten dyker upp i stort sett på varje video.

”Läs mer” ger förslag på åtgärder, men jag hittar bara ett förslag som skulle kunna vara tänkbart. Nämligen att min operatör inte håller den hastighet som de utlovat. Men det har aldrig inträffat tidigare. Detta har hållt på några veckor, men nu börjar jag bli less på alla omstarter.

Windows 10, 8 RAM, i5.

 

 

 

Om du använder en annonsblockerare/ad-blocker så testa att stänga av den.


dellrock
Åskådare

  Men blir jag inte bombad med annonser då?

  Definitionen att bli bombad av annonser lämnar åt var och en att avgöra, men det kommer att visas annonser och vanligtvis fler ju populärare ett klipp/en video är. I USA finns möjligheten att prenumererar på Youtube och för en kostnad slippa annonser, men den har tyvärr inte introducerats här i Sverige så vi får stå ut med annonser.


  dellrock
  Åskådare

   Tydligen har jag ingen annons-blockerare. Men jag gjorde lite andra ändringar. Om det beror på det vet jag inte, men problemet har upphört.

   Jag får inga meddelanden till min epostadress när någon gjort ett inlägg här. Var ändrar jag epostadressen?

   Testa att klicka på ditt profilnamn, där ska det finnas en länk som heter Redigera.


   dellrock
   Åskådare

    Nä, ingen Redigera där.

    Om du testar att klicka på den lilla ”gubben” i menyraden bredvid Prenumerera-knappen och väljer Redigera profil?

    En annan vanlig orsak som är lätt att glömma är om man har något övernitiskt e-postfilter i e-postprogrammet eller på servern som tror att det är skräppost och antingen raderar meddelandet eller flyttar det till en speciellt skräppostmapp.


    dellrock
    Åskådare

     När jag högerklickar på ikonen får jag bara upp de vanliga windowsalternativen ”Öppna länk i ny flik” osv.  Vänsterklick tar mig tillbaka till denna sida.  Jag har bytt epostadress sedan jag redigerade senast och det är säkert ett tag sedan.  Men det är ju inget viktigt.  Jag får försöka komma ihåg att logga in själv.

     Om du kommer till den här sidan är det något konstigt med din webbläsare, det ska nämligen öppnas en meny som på bilden. Har du testat med en annan webbläsare bara för att se om det blir någon skillnad?

     Bifoga filer:

     dellrock
     Åskådare

      Använder Chrome i vanliga fall. Jag provade med Edge och fick fram Redigera. Tydligen har jag dåligt minne för där stod redan den aktuella epostadressen. Men det funkar inte ändå. Däremot har jag en supergammal Användaradress vid inloggningen. Den posten har jag inte längre tillgång till. Kan det vara problemet?

      Det kan mycket väl vara problemet. Ta upp det med Kundtjänst så kan de säkert hjälpa dig.

      Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet