Släktforskning

Detta ämne innehåller 12 svar, har 8 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 5 månader sedan.
Skapare
hviktor
Medlem

Jag håller på med släktforskning och har upptäckt att det är bra med två datorer;  en för släktforkningsprogrammet och en med kyrkböcker och annat att leta i.  Nu blir det lite skrymmand med två kompletta datorer på skrivbordet, så jag har hittat ett litet bra program som heter Synergy som låter mig styra båda datorerna med ett tangentbord och en mus.  Fungerar alldeles utmärkt och gratis är det också…

Jag laddar ned programmet – My Family Tree och språkpaketet- medelande kommer upp från Norton att det inte är säkert och tas bort ????

Hälsningar Göran Spåre


esmeralda8486
Deltagare

    Hej Göran! Precis samma sak händer för mig. Det går inte att installera språkpaketet. Jag har ställt frågan här i forumet hur man bär sig åt för att komma förbi Norton och installera.

     

    Hälsningar

    Esmeralda


    larsgoranohman
    Åskådare

      Lika här, Norton tar bort det. WS.Reputation säger programmet. Verkar skumt?


      Pcdijo
      Medlem

        Hej !  Jag har släktforskat några år, och jag använder MyHeritage och Ancestor som är gratis upp till ett visst antal personer i trädet.

        Men du kan komma åt kyrkböcker och få tips om andra träd som har kontakt med din släkt om du betalar årsavg. eller månadsavg.

        En annat ställe som är bra är ADOnline där det finns massor av digitaliserade kyrkböcker.

        Mvh  Dick


        dereby
        Medlem

          jag använder samma forum, men inte Ancestor vad får jag ut av det? Skall också pröva ditt förslag om ADOline och vad jag kan hitta där


          dereby
          Medlem

            jag använder samma forum, men inte Ancestor vad får jag ut av det? Skall också pröva ditt förslag om ADOline och vad jag kan hitta där


            blackmoskito
            Deltagare

              Har ett program på datorn som heter Family Tree Maker World express som ges ut av Ancestry. Har haft det i flera år på datorn. Tänkte nu avinstallera programmet men det finns varken i kontrollpanelen eller i IObit Unistaller. det som jag hittade var Family Book Creator Word Express som jag avinstallerade, men det hjälpte inte programmet är kvar och jag kan få upp det på datorn. Hur kan jag avinstallera något som inte finns?

              Mvh

              Carina

              Om du högerklickar på programikonen och väljer Egenskaper, kan du se sökvägen till programmet?

              Det är inte så att programmet heter något annat än Family Tree Maker så att det finns i listan men på en annan plats. Det kanske heter Ancestry Family Tree Maker eller något sådant.


              blackmoskito
              Deltagare

                Se bifogad fil hur det ser när jag väljer egenskaper.

                Mvh

                Carina

                 

                Jag kan tyvärr inte se någon bild.


                blackmoskito
                Deltagare

                  Här kommer filen

                  Mvh

                  Carina

                  Jag kan tyvärr fortfarande inte se någon bild. Däremot skulle jag vilja be dig att starta en ny tråd med ditt problem i Program-avdelningen, i stället för att vi fortsätter här i bästa tips-avdelningen.

                  Ämnet ’Släktforskning’ är stängt för nya svar.