Släktforskning

Detta ämne innehåller 12 svar, har 8 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 9 månader, 3 veckor sedan.
Skapare
hviktor
Medlem

Jag håller på med släktforskning och har upptäckt att det är bra med två datorer;  en för släktforkningsprogrammet och en med kyrkböcker och annat att leta i.  Nu blir det lite skrymmand med två kompletta datorer på skrivbordet, så jag har hittat ett litet bra program som heter Synergy som låter mig styra båda datorerna med ett tangentbord och en mus.  Fungerar alldeles utmärkt och gratis är det också…

Jag laddar ned programmet – My Family Tree och språkpaketet- medelande kommer upp från Norton att det inte är säkert och tas bort ????

Hälsningar Göran Spåre


esmeralda8486
Deltagare

  Hej Göran! Precis samma sak händer för mig. Det går inte att installera språkpaketet. Jag har ställt frågan här i forumet hur man bär sig åt för att komma förbi Norton och installera.

   

  Hälsningar

  Esmeralda

  Lika här, Norton tar bort det. WS.Reputation säger programmet. Verkar skumt?


  Pcdijo
  Medlem

   Hej !  Jag har släktforskat några år, och jag använder MyHeritage och Ancestor som är gratis upp till ett visst antal personer i trädet.

   Men du kan komma åt kyrkböcker och få tips om andra träd som har kontakt med din släkt om du betalar årsavg. eller månadsavg.

   En annat ställe som är bra är ADOnline där det finns massor av digitaliserade kyrkböcker.

   Mvh  Dick


   dereby
   Medlem

    jag använder samma forum, men inte Ancestor vad får jag ut av det? Skall också pröva ditt förslag om ADOline och vad jag kan hitta där


    dereby
    Medlem

     jag använder samma forum, men inte Ancestor vad får jag ut av det? Skall också pröva ditt förslag om ADOline och vad jag kan hitta där


     blackmoskito
     Deltagare

      Har ett program på datorn som heter Family Tree Maker World express som ges ut av Ancestry. Har haft det i flera år på datorn. Tänkte nu avinstallera programmet men det finns varken i kontrollpanelen eller i IObit Unistaller. det som jag hittade var Family Book Creator Word Express som jag avinstallerade, men det hjälpte inte programmet är kvar och jag kan få upp det på datorn. Hur kan jag avinstallera något som inte finns?

      Mvh

      Carina

      Om du högerklickar på programikonen och väljer Egenskaper, kan du se sökvägen till programmet?

      Det är inte så att programmet heter något annat än Family Tree Maker så att det finns i listan men på en annan plats. Det kanske heter Ancestry Family Tree Maker eller något sådant.


      blackmoskito
      Deltagare

       Se bifogad fil hur det ser när jag väljer egenskaper.

       Mvh

       Carina

        

       Jag kan tyvärr inte se någon bild.


       blackmoskito
       Deltagare

        Här kommer filen

        Mvh

        Carina

        Jag kan tyvärr fortfarande inte se någon bild. Däremot skulle jag vilja be dig att starta en ny tråd med ditt problem i Program-avdelningen, i stället för att vi fortsätter här i bästa tips-avdelningen.

        Ämnet ’Släktforskning’ är stängt för nya svar.