ÄNDRA SPRÅK TILL SVENSKA I ENGELSK PPT FRÅN CANVA

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 11 månader sedan.
Skapare
helennnn
Åskådare

Jag har laddat ner en ppt från Canva. När jag ska göra stavningskontroll i min svenska text så kommer alla ord upp. För varje ord måste jag då gå ner och ändra till svenska.

Har provat att gå in på Arkiv/Alternativ/Språkontroll och ställa in men det funkar ej ändå

Har provat att gå in på Arkiv/Alternativ/Språk och ställa in men det funkar ej ändå

Nån som har ett tips. Många använder ju canva och många mallar är engelska.

Bara så att vi pratar som samma sak – skulle du kunna visa länken till deras hemsida så att vi inte pratar om olika program/tjänster?


helennnn
Åskådare

    canva.com   en sida där man gör olika layouter.

    Kan det inte vara så att även om programmet är på svenska så är grundinställningen på mallen på engelska eller något annat språk? Min fundering grundar sig i en formulering som Canva harpå sin supportsida om just språkinställningar: ”Använd Canva i ditt lokala språk för att låsa upp tillämpliga teckensnitt och lokaliserade designmallar (om tillgängligt).” Det låter som att mallarna inte nödvändigtvis använder samma språk som programmet, men det framgår inte om språkskillnaderna bara omfattar den synliga texten på mallarna eller om det även finns grundinställningar för språk så att varje mall har sitt eget standardspråk.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.