Använder Paragon Backup & Restore Free, hittar ingen manual för restore

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  an123123 3 år, 11 månader sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

Hej, som en gammal man på 77 år så är det det första backupprogram som det installerat sig själv o jag har använt detta varje vecka att ta backup med.

Så nu har det hänt att C-disken har lagt av o jag får inte ens igång Windows. Men jag har varit förutseende att ha en ny disk i reserv för att inte stå tomhänt när detta sker. Men nu till problemet med paragon då jag skall backa tillbaka C-programmet till den nya hårddisken så kan jag inte hitta backen, och läste i tidningen om testet 07/19 av Morten Skeldal Östergaard där han skriver att han hade också problem med att hitta backen, den enda gången som jag inte var säker vad jag skulle göra, var då jag skulle återställa filerna från min säkerhetskopia. kan han förklara hur han gick till väga för att hitta RESTORE delen? Han skriver att han tittade i manualen som fick han på rätt spår när man hittar återställningsfunktionen? MVH SOAN

I nummer 1/2020 har vi en guide som visar hur man återställer säkerhetskopior med Paragon. Jag måste däremot kolla med redaktionen om de har gjort en miss i Fördelszonen, för artikeln som ligger i tillsammans med Paragon-programmet är till ett stortest med backupprogram och inte till den artikeln. Jag ska kolla om det är rätt eller inte.

Om du däremot har papperversionen av nummer 1/2020 eller läser den digitala versionen i Wype så kan du läsa artikeln redan nu, den börjar på sidan 24.

 

Nu är rätt artikel kopplad till programmet, så nu är det enkelt att hitta guiden.


an123123
Åskådare

    Hej o tack för ett fint o fullkomligt svar, det var ju inte så enkelt att man skulle sätta markören precis vid klockan för att få till en restore, så den ena delen av programmet var verkligen lättarbetat, meda att leta upp restore var precis lika svårt. Men men det där med pilen vart backupen skall gå är verkligen en fin o enkel grej o man behöver inte sitta på nålar o undra vad jag nu skall göra för att det skall bli rätt. Själv använder jag Aomei Backup, ett mycket säkert program, men men när jag försökte installera detta så stötte jag på patrull o min son fick installera detta till mig. Men skam den som ger sig fast jag inte kan engelska så tack vare PC- TIDNINGENS utförliga installationsanvisningar så kan jag stolt visa upp för sonen att till slut så klarade jag av att installera ett backupprogram, vilket jag tycker alla skall kunna göra detta, vad är ett program värt när man inte själv kan installera o sköta det. 🙂 MVH SOAN

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.