avinstallation

Inte löst
Detta ämne innehåller 6 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 månader, 3 veckor sedan.
Skapare
user-479059
Åskådare

kan ej avistallera bitdefender provade med iobit unistaller men filerna är kvar har instalerat avast free funkar det

verkar som bitdefender är avstängt

Det programmet ska räcka att avinstallera som helt program som helst, så det borde inte vara något problem. Att det finns filer kvar behöver inte betyda speciellt mycket, det kan vara sådant som avinstallationen inte lyckades städa bort och att filerna inte gör någonting (utöver att ta upp plats). Försöker Bitdefender starta eller ställer det till med något annat som tyder på att det inte bara handlar om en slarvig avinstallation.

/ PC-tidningen support


gert-anders978688
Åskådare

  Hej

  Jag har samma problem. Bitdefender free antivirus går inte att avinstallera . Det finns inte med bland installerade program och inte heller i i iobit uninstaller. Programet vill starta när jag startar datorn, jag trycker då på exit. här står också att programlicensen har gått ut, Jag kan då stänga detta men nästa gång jag startar datorn kommer detta tillbaka. Jag har gått in på hårddisken under C ,program . Här ligger en map som heter bitdefender och innehåller programmet och en massa andra filer. Jag har försökt ta bort denna map, skicka den till papperskorgen, men då får jag svar att jag måste köra som administratör annars går det inte att ta bort.Vad jag förstår kör jag redan som administratör på datorn. Hur gör jag för att ta bort bitdefender mappen?

  Testa att använda Geek Uninstaller (guide och program finns i Fördelszonen) men se till att använda det med varsamhet eftersom det är synnerligen kraftfullt. Det kan till och med avinstallera delar av operativsystemet.

  / PC-tidningen support


  user-520272
  Åskådare

   Hej,

   Jag är ny prenumerant och funderar på att ”städa” min dator. Vilket av programmen Geek Uninstaller/CCleaner är att föredra? Något särskilt att tänka på? Tacksam för tips.

   Samtidigt vill jag säga att första intrycket av tidningen är att den är mycket informativ och bra.

   Mvh

   Lars 5048916927


   user-520272
   Åskådare

    Hej igen,

    Vad menar du med varsamt, om Geek uninstaller?

    Det är mest en fråga om tycke och smak vilket program man föredrar, ibland kan man dessutom behöva testa fler än ett om det är något tjurigt program man brottas med.

    Geek Uninstaller bör användas varsamt eftersom det till exempel kan användas för att avinstallera appar och liknande som är en del av operativsystemet. Om vi tar appen E-post som exempel så kan den normalt inte avinstalleras eftersom det är en del av operativsystemet och Windows kan börja fungera konstigt om man plockar bort den. Likväl kan Geek Uninstaller plocka bort eftersom det finns användare som på sätt och vis mot bättre vetande ändå vill plocka bort ditt och datt.

    Kul att du gillar tidningen, vi hoppas att vi kommer att göra ditt datoranvändande roligare. 🙂

    / PC-tidningen support

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet