Bullzip pdf printer

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 9 månader sedan.
Skapare
user-564092
Åskådare

Warning: strpos(): Empty needle in /home/forge/forum.pctidningen.se/public/content/plugins/amazon-s3-and-cloudfront/classes/as3cf-plugin-compatibility.php on line 906

När jag skriver en broschyr i Publisher så gör jag en utskrift i Buzzip pdf printer för att abonennten skall se och inte kunna ändra det jag gjort. Det har fungerat i en massa år men vid sista uppdateringen till Windows 10xx så slutade funktionen med att skriva ut på båda sidor om papperet. Det fungerar ju att göra det i Publisher men inte som pdf-fil. Som synes kommer det på två sidor och så vill jag inte ha det. Jag vill ha det som det var förr. Vad gör jag nu när Windows återigen krånglar med uppdateringarna. Jag har fått återinstallera Windows ett par gånger tidigare pga dålig uppdatering.

 

ULF

Har du dubbelkollat så att du har den senaste versionen av programmet, närmare bestämt version 12.2.0.2902 som släpptes i mars i år?

Om inte det hjälper behöver vi undersöka vad det är som orsakar problemet, till att börja med om det är Windows eller Bullzip PDF Printer som är orsaken. Testa att göra om du brukar, men använd PDF-skrivaren som är inbyggd i Windows 10 i stället för att använda Bullzip-programmet.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.