Ccleaner

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 månader, 3 veckor sedan.
Skapare
user-325370
Åskådare

När jag kört Ccleaner föreslår programmet att jag ska ta bort något som heter System Memory Dumps.

Min fråga är kan jag bara ta bort detta utan att maskinen säckar ihop?

Tommie

Det ska inte vara några problem att ta bort dem, det är filer som skapas när Windows kraschar och sparar en fil för att man ska kunna felsöka orsaken. Till och med Windows egna verktyg Diskrensning brukar föreslå att de kan plockas bort.


larsgeve
Åskådare

  Jag har CCleaner installerad sen länge, men när jag började använda Reglerad mappåtkomst i Windows säkerhetsprogram så stoppas åtkomsten av CCleaner Update och CCleaner 64. Är det ofarligt att lägga dessa i undantagslistan?

  Det är ofarligt i det avseendet att CCleaner inte innehåller några dumheter som sabotageprogram och liknande som kan ställa till med något. Däremot kan programmet fortfarande göra saker som påverkar systemet negativt om man använder det fel. Den reglerade mappåtkomsten är gjort för att skydda mot alla typer av påverkar på systemet, oavsett om det är ofrivilligt (exempelvis sabotageprogram) eller med avsikt (som CCleaner).


  larsgeve
  Åskådare

   Varför jag frågar är att jag fick problem med att installera uppdateringen 5.48.6834. Det gick inte att göra det genom ”Sök efter uppdateringar”. Det fanns en uppdatering, men den installerades aldrig Jag kopplade det till den reglerande mappåtkomsten. Jag gick till deras hemsida och tog uppdateringen den vägen. Jag fick således betala Pro-versionen trots att jag hade ett halvår kvar på prenumerationen. Det ligger en hund begravd här tydligen.

   Du tog inte upp saken med utvecklaren varför det inte fungerade, främst med tanke på att du faktiskt redan hade betalat för programmet tidigare?

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet