Dagboks program?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
user-332176
Deltagare

Tidigare använde jag ett program i vilket man kunde föra sin dagbok. Nu verkar det ha försvunnit från min dator. Kanske när jag gick över från W 7 till Windows 10? Ett problem med programmet var att det inte fanns någon app till mobilen. Nu saknar jag emellertid ett ”dagboks” program.
Har ni något ”Dagboksprogram” till Win10 som gärna också har en app till mobilen att förslå?

Det beror nog främst på vilka krav man har på programmet. Personligen skulle jag nog tycka att ett dedikerat dagboksprogram skulle kunna vara lite för specialiserat, men det kan bero på att jag inte skriver dagbok och inte känner till vad man vill ha av ett sånt program.

Med det sagt så skulle jag titta på något mer generellt program och börja med att titta på exempelvis OneNote. Inte något dedikerat dagboksprogram men borde fungera bra till det också, programmet och appen fungerar väldigt bra, och eftersom det är Microsoft som utvecklar det kan man utgå från att det kommer att finnas kvar länge.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet