Delat: WashAndGo

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 vecka sedan.
Skapare
blackmoskito
Deltagare

Hej jag har precis laddat ner programmet, och tänkte testa det här med dubbletter av mediefiler. (foton) men får detta felmeddelande efter att den har stått och tänkt i evigheter. Testade två gånger. Försökte tyda felmeddelandet och då verkar det som om den även går igenom min backupenhet, var någon stans ställer man in att den bara ska söka igenom datorn. C enheten.

Carina

 

 

Jag tog mig friheten att radera din bifogade fil eftersom den innehöll din e-postadress.

Tyvärr finns det inte en enda ledtråd till vad det handlar om i meddelandet, bara att ”The program is currently in an undefined state” vilket egentligen inte säger ett dugg, samt uppmaningen att stänga av programmet och starta det igen (vilket jag misstänker att du redan har försökt).

Om du har din säkerhetskopia på en extern hårddisk eller usb-minne bör du så snart som möjligt plocka bort den från datorn. Om datorn skulle drabbas av exempelvis virus kommer även säkerhetskopian att infekteras, vilket motverkar hela syftet med att ha en säkerhetskopia. Det skulle även lösa problem med att programmet hittar dubbletter på ”vanliga” hårddisken och på backupenheten.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet