Drive Clone

Löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Mauri 9 år, 9 månader sedan.
Skapare
Mauri
Deltagare

Jag har laddat ner Drive Clone från er CD 7-2014.

När jag ska köra programmet står programloggan bara och snurrar utan att det händer något. Är det något knep som ska till eller är det fel på skivan? Programmet finns på min hårddisk så nerladdningen verkar ha fungerat. Kör Win 7 64 bitar. Mauri

Det ska inte till något speciellt trick eller knep, det ska bara vara att köra. Om jag tolkar saken rätt har du installera programmet utan felmeddelanden, men det är när du startar programmet som inladdningen ”stannar” vid företagsloggan?

Testa att starta programmet som administratör genom att högerklicka på DriveClone-ikonen på skrivbordet, och i menyn som dyker upp väljer du Kör som administratör.


Mauri
Deltagare

    Tack, men det hjälpte inte. Samma resultat, DriveClone loggan visas och underkantens linje löper med grön linje som om den jobbar men det händer inget mer.

    Ett alternativ som skulle vara bra om du kunde testa, det är att ladda hem programmet från tillverkarens webbplats. Adressen är http://www.farstone.com/software/drive-clone.php och en bit ner i högerspalten finns en ruta för Download DriveClone FREE (v10.2). Dels så skulle det eliminera problemet om det är något galet med din cd, och dels är det en nyare version på webbplatsen, v10.2 jämfört med v10.0 på cd:n.


    Mauri
    Deltagare

      Tack så hemskt mycket. Rådet fungerade utmärkt.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.