DTP program

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 6 månader sedan.
Skapare
folke46
Deltagare

Hej,

Söker ett DTP-program som är gratis. Har hittat Scribus men Norton tycker att det inte är säkert och plockar bort programmet. 

Är det någon som vet om Scribus är farligt eller kan jag stänga Norton och ladda ner programmet? Finns det något annat gratisprogram för att göra en medlemstidning?

Det finns extremt få DTP-program som är gratis. Scribus verkar vara ett seriöst alterantiv men eftersom jag inte kan göra några rejäla hottester av det vågar jag inte garantera att allt är frid och fröjd, men det verkar som sagt bra.

Om du har tillgång till Microsoft Office kanske du även har tillgång till Publisher, viletk skulle kunna vara ett bra alternativ.


folke46
Deltagare

    Tack för svar. Har tillgång till Publisher och har tittat på om det är något alternativ. Programmet kan mycket men är såvitt jag kan se inte så lämpligt att göra en tidning med.

    Det stämmer att Publisher främst är tänkt för mindre broshyrer och såna saker, och inte något DTP-program i egentlig mening, men det handlar även om hur avancerade saker man har tänkt att göra.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.