Facebook – chat

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 7 månader sedan.
Skapare
user-334396
Åskådare

Jag kan inte chatte med ljud/bild. Använder microsoft live cam. Jag får ett medddelande om hårdvarefel, men där intet fel på min kamera den är testet  på en annan PC. Jag använder windows 7 på min stationär  med chrome.

På min mobile dator funkar det inte heller, facen bara ger ett blink, men ansluttar inte, där användar jag Windows 10 med chrome. Är där en inställning jag har missat?

Har det fungerat tidigare? Fungerar kameran tillsammans med andra program? Har du testat att använda en annan webbläsare?

Börja med att sök efter och starta Enhetshanteraren och kontrollera om det finns några nyare drivrutiner för webbkameran.


user-334396
Åskådare

    Det har fungerat tidigare. Det fungerar med Skype. Jag har testet på enhetshanteraren, det finns ingen nyare drivrutiner. När jag vill starta chatten får jag en svart sida upp (Billede) och  kan inte komma vidare. Detta på windows  7. Jag har haft IOBIT programmer på PC men har slängt dom, där kom en varning att mitt kamera var en säkerhetsrisk, jag han inte reagera för varningen var borta.

    Windows 10 fungerar Skype, men inte chatten på Facebook

     

    Bifoga filer:

    Jag utgår från att du har klickar på godkännandet uppe till höger så att Facebook får använda kameran?


    user-334396
    Åskådare

      du utgår från jag inte kan  se vad där står skrivet, jag normal fungerande  har fått et problem jag inte klarar av

       

      Jag ville bara vara på den säkra sidan, det är så otroligt enkelt att missa till synes uppenbara saker. 🙂

      Har du testat att sätta kameran i en annan USB-port, ifall felmeddelandet om hårdvara inte har med kameran att göra utan själva porten poå datorn?

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.