Filemaker pro 64 bitar

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 9 månader sedan.
Skapare
milowa711428
Deltagare

Hej!
En gång för länge sedan när programmet inte kostade ”skjortan” köpte jag Filemaker pro i 32 bitar och lade upp ett enkelt privat register. Men min dator med Windows 7 accepterar inte programmet så…….
Fråga 1. Har någon som har en äldre version för 64 bitar liggande och kan tänka sig att sälja det? (Det är 64 bitar som är det viktiga)
Fråga 2. Finns det något annat registerprogram som man kan exportera Filemakerprofiler till? Så man inte behöver börja helt från början.

Inte något direkt svar på någon av dina frågor, men har du testat att starta programmet i kompatibilitetsläge och/eller som administratör? Att köra 32-bitarsprogram ska normalt inte vara något speciellt problem på ett 64-bitars operativsystem.

Vilken version av Filemaker Pro är det du har?

 


milowa711428
Deltagare

    Problemet är att det går inte ens att installera programmet. Det är version 3.

    När programmet är så gammalt är det inte nödvändigtvis säkert att databasen ens går att använda i en modern Filemaker (OBS: Jag säger inte att det inte går, bara att risken finns).

    Ett experiment du kan göra är att ladda hem testversionen av senaste Filemaker Pro 13 och se om det programmet dels kan öppna din databas, och kanske även exportera eller spara den i något annat filformat. När du försöker exportera/spara databasen kommer programmet att visa vilka olika databasformat den kan använda för att spara din databas, och då kan du få ledtrådar till andra databasprogram som förhoppningsvis kan hantera din ”nya” databas, och kanske till och med öppna din gamla.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.