Går inte att få igång SSD life

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 7 månader sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

Hej, det är inte många gånger jag försöker använda fördelszonen, men nu har jag laddat ner ssd life för att kontrollera ssd disk, men det är som vanligt alldeles för svåråtkomligt. förra gången jag försökte öppna ett program så fanns det inte med, men när jag frågade förra gången så hade programmet ett helt annat,namn som man skulle söka på. Men det är mycke viktigare att man lggar in flera gånger än att man kommer till programmet som fungerar, men det gör det inte denna gången heller, ursäkta min gnällighet men vad skall ni med fördelszonen till då det är väldigt invecklat att använda då var skivan mycke enklare att använda, här behövde man inte använda inloggningsuppgifterna 3ggr innan man kunde ladda ner programmet o sedan finna att det inte går att få igång ändå 🙁

 

Det måste vara något med din webbläsare som stället till med inloggningsproblemen, om man blir utloggad brukar det räcka att klicka på inloggningsknappen och fylla i sina inloggningsuppgifter för att man ska kunna hämta filer. Brukar du eller något program på datorn städa bort temporära filer och webbkakor? Det brukar göra att man blir utloggad och får börja om från början.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.