Instagram

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  george holmgren 5 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
george holmgren
Deltagare

Kan inte spara bilder/video från Instagram som tidigare.

Rutan med ”download” som kom upp i bilderna när jag laddade ner Instagram har försvunnit sedan 27 febr 2019. Nu kan jag inte spara bilderna på min externa hd. Hur gör jag för att åter kunna spar bilder/video?

Hur använder du Instagram (på datorn eller mobilen, via en app eller i webbläsaren et cetera)? Gäller det bilder på ditt eget konto?


george holmgren
Deltagare

  Jag tar ner Instagram på datorn och sparar bilder/video från mina döttrar, släkt &C, lite sportbilder, på en extern HD. Jag har gjort på samma sätt lääääänge och aldrig haft några problem innan den den 27 febr. Jag har Chrome som webläsare (alltid haft).

  Jag har undersökt Instagram både kors och tvärs och lyckas inte ens hitta nedladdningsfunktionen. Däremot hittar jag spridda detaljer om att Instagram genomförde en rad tekniska uppdateringar och förändringar i användaravtalet just den 27 februari, så jag vet inte om nedladdningsfunktionen har försvunnit av misstag eller om de helt enkelt har plockat bort den. Jag ska fortsätta att titta, men just nu så verkar den inte ens finnas.


  george holmgren
  Deltagare

   Jag tackar dig för denna info. Får använda ”spara som” funktionen och sedan flytta mellan diskarna/personer/händelser tills vidare. Skönt att inte ens du som är världsmästare, hittade något. Jag trodde att JAG hade förlorat greppet och gjort bort mig totalt. Nu kan jag med tillförsikt hålla koll på forum och kolla om du hittar nåt. Du får min mail ([email protected]) om du vill skicka till mig när du hittat nån lösning. OBS! förstår att du inte kan engagera dig i ”alla” som ber om hjälp!

   Skit samma. Forum ä bäst ändå!

   ha dä

   från geggen

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet