Kan inte start internetbank i Chrome

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
perxyz10
Deltagare

Hej!

Jag har ett litet problem med min Internetbank. Den vill inte starta när jag använder Chrome, men funkar bra under Edge. Jag har Kaspersky safe Money aktivt. Problemen började när jag ”städade” datorn.

/per

Har du testat medan du har Kaspersky Safe Money avstängt?

Om det är en städning som har orsakat problemet kan du även testa att installera om Chrome eller testa att starta webbläsaren utan tillägg för att se om det kan reda ut vad som orsakar problemet.


perxyz10
Deltagare

    Det första jag misstänkte var Kaspersky, men det hjälpte inte. Jag har installerat om Chrome utan förändring. Jag kanske behöver avinstallera den gamla först. Om jag använder Edge funkar det som förväntat. Kaspersky drar igång ett säkert fönster.

    Jag har även problem med att logga in på Gmail och andra Google prylar. Tack för artikeln i senaste numret. Gmail funkar från telefonen, men i datorn får jag error 400.

    Du kan som du säger behöva avinstallera Chrome och installera det igen, men testa först att försöka använda banken i ett Inkognitofönster för att se om det fungerar.


    perxyz10
    Deltagare

      I dag kom jag på felet. Efter att ha avinstallerat och installerat på nytt gav jag upp. Det fungerade ju med Edge så jag använde det i stället.

      Jag brukar bara skriva namnet på den vars webbsida jag skall besöka, t ex pctidningen. Då fyller Chrome i resten. De flesta har dessutom adresser med och utan www först. I dag gjorde jag som vanligt och fick felmeddelandet igen. Av någon anledning skrev jag i hela adressen från https… Då fungerade det. Så ett litet tips lita inte på att det funkar som vanligt när du använder smitvägar.

      Det kan vara bra att veta. Skönt att du löste problemet.

      Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet