Kodkörning

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 11 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
user-406328
Åskådare

Hej, varje gång jag startar kommer en ruta upp som säger:

dnsd.dl Kodkörningen kan inte fortsätta eftersom det inte går att hitta dnsd.dl Prova att installera om programet.

Har sökt på datorn men ej hittat något, vad gör jag?

Roger5

Tyvärr säger inte den informationen speciellt mycket, och sökningar dnsd.dl ger inte heller speciellt mycket att gå på.

Det du kan testa att göra är att högerklicka på Aktivitetsfältet och välja Aktivitetshanteraren. Gå in under fliken Autostart. Där finns listan med program som vill starta tillsammans med Windows, och det troliga är att något av dessa program försöker använda filen som inte finns. Testa att högerklicka på programmen i tur och ordning och välj Inaktivera så att du stänger av allihop så att de inte startar automatiskt. Sedan startar du om datorn. Om meddelandet fortfarande dyker upp ligger problemet någon annanstans, då kan du aktivera alla program igen som var aktiva. Om meddelandet däremot inte dyker upp är vi boven på spåret. Högerklicka på ett av programmen och välj Aktivera, starta om datorn och se vad som händer. Om meddelandet inte dyker upp aktiverar du ett program till och startar om datorn, och så vidare.

Om meddelandet däremot dyker upp, då är det troligtvis programmet som du aktiverade sist som åstadkommer problemet och då har vi något att gå på.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet