kontrollpanelen

Löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  tryggve.berglund 9 år, 1 månad sedan.
Skapare
tryggve.berglund
Deltagare

Hej jag har xp och ska göra en diagnos på den.Jag har laddat ner PC WIZARD.När jag går in på kontrollpanelen får jag inte upp samma bild som visas i tidningen i system och säkerhetcenter


wolvesdancin
Deltagare

    I Microsoft Windows XP kan du ta en digital bild av det som visas på skärmen. (Bilden kallas skärmdump.) Bifoga den till ditt svar på detta meddelande. Det gör du genom att följa anvisningarna härunder. För att ta bilden, gör så här:

    1. Klicka på fönstret som du vill ta en bild av.  Håll ned Alt och tryck sedan på Print Screen. Print Screen hittar du längst upp till höger på tangentbordet. (Namnet på den här tangenten kan variera något beroende på vilket tangentbord du har.) 

    2. Klicka på Start, Tillbehör och sedan på Paint

    3. Klicka på Redigera i Paint och sedan på Klistra in

    4. När bilden visas i Paint klickar du på Arkiv och sedan på Spara som

    5. Skriv ett namn på skärmdumpen i den ruta med namnet Filnamn som du ser i dialogrutan Spara som och klicka sedan sist av allt på Spara

     De upplysningar du hittar härunder säjer ju:

    Du kan bifoga en bild genom att klicka på ”Bläddra” och välja en bild i datorn. Klicka på ”Bifoga bild” när du har markerat bilden. Bilden sparas först när du färdig med ditt inlägg och trycker på knappen ”Send”. Om du vill ta bort bilden bockar du för ”Ta bort” vid bildens namn, så tas den bort när du klickar på ”Send”.

    Det borde stå att du kan bifoga en bild genom att klicka på knappen Choose File. Bläddra dig sedan fram i din dator till den plats där du lagrat skärmdumpen och välj den genom att klicka på knappen Bifoga bild när du först har markerat den. Bilden bifogas till och sparas i detta svar när du är färdig att skicka det. Då trycker du på knappen Skicka.

    Om du innan dess skulle ångra den bifogade bilden så kan du ta bort den genom att först bocka för Ta bort vid bildens namn. Då tas den bort från ditt svar när du klickar på Skicka.


    tryggve.berglund
    Deltagare

      HEJ JAG FÖRSÖKER SKICKA BILD PÅ KONTROLLPANELEN MEN FÅR DET INTE ATT FUNKA.

      HÄLSAR TRYGGVE

       


      wolvesdancin
      Deltagare

        Försök använda följande program för att ta din bild.

        DuckCapture
        4

         
        Runs as a stand-alone program on a user’s computer

        Supports snapping a region, window or object, scrolling window and fullscreen using a hotkey or from the system tray. Output to clipboard, editor, printer, or autosave to a file.

        No delayed capture. No simple image editor
        2.7
        5.9 MB
        Unrestricted freeware
        Windows, Microsoft Visual C++ Redistribution Package.

        Save resulting images as PNG, JPG & BMP.


        tryggve.berglund
        Deltagare

          hej igen nu har läst ta pulsen på din dator(gäller för vista 7an o8an inte xp).Har inte samma utsende i kontrollpanelen i xp.Så blir det när man inte läser ordentligt.

          STORT TACK

          Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.