Krångel med acrobat DC

Löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 8 månader sedan.
Skapare
torsten augrell
Åskådare

OCR och dokumentkonvertering funkar inte. Jag har en HP envy 7830 scanner och jag har raderat acrobat  och installerat om Acrobat det men  det hjälper inte jag får detta felmeddelande: ” Det gick inte att hitta identifieringstjänsten på grund av: Det gick inte att hitta idntifieringstjänsten Dokument konvertering. Installationen kan vara skadad. Det beror troligtvis på brist på minne eller fel i installationen. Om problemet kvarstår efter att andra program har stängts eller att datorn startats om, bör Acrobat installeras om.” Jag har som sagt installerat om och startat om Vad gör man?

Torsten Augrell

Testa att gå in under Inställningar / Appar / Appar och funktioner. Markera Adobe Acrobat DC och klicka på Ändra-knappen. När programfönstret dyker upp väljer du Nästa, markerar Reparera och fortsätter sedan att följa guiden. Du kan även välja Ändra och dubbelkolla så att alla nödvändiga delar av programmet är installerade.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.