Lägga tillbaka backup.

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 3 månader sedan.
Skapare
perxyz10
Deltagare

jag har köpt en ny dator. Den gamlas grafikkort gick sönder och jag hittar inget som passade i den.

Jag installerade datorn med de medföljande rutinerna. DEt gick väldigt smidigt. jag har en kasperskylicens som varar nästan ett år till så jag installerade den. Den upptäckte McAffe och erbjöd sig ta bort det programmet. Efter installationen dök det upp blåskärmar ungefär var femte minut. Jag försökte följa lite råd på nätet, men inget funkade. Efter ett par ominstallationer, både med och utan behållande av data, hittade jag någon som påstod att det kunde vara antivirusprogrammet. Så jag installerade om en gång till utan att byta Kaspersky. Nu funkar datorn.

Efter en kontakt med Kasperskys support fick jag ett svar och de ville att jag skulle skicka loggfiler och skärmdumpar. Dessa finns inte kvar.

Eftersom jag inte har lust att installera om alla program så tänkte jag ta en backup på hela c-driven innan jag installerar Kaspersky igen. Jag tänkte använda EaseUs Todo till detta.  Kan jag lägga tillbaka hela backupen direkt eller måste jag köra från en usb-sticka, datorn har ingen dvd. I så fall kan jag skapa en sådan sticka med Todo eller något annat program.

/per

 

Det borde gå alldeles utmärkt att använda programmet för att göra de säkerhetskopior du behöver. Det enda jag eventuellt kan tänka mig so kan ställa till med problem är att kopiera till ett USB-minne (enbart på grund av att det är ett USB-minne) eftersom det går bra att kopiera till USB-hårddiskar.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.