Microsoft World, blåmarkerad adress flyttar sig inte till adressrutan

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

Hej, har ett problem i Microsoft World, när jag skall klicka på blåmarkerad adress till att gå upp till skickarutan till mottagaren så flyttar den blåmarkerade adressen sig inte längre upp när jag klickar på den, utan får alltid använda adressboken, detta var en mycket fin genväg som försvunnit. Var kan jag få tillbaka den?

MVH

SOAN

Jag har tyvärr inte en aning om vad Microsoft World är eller vad det är för program du använder.


an123123
Åskådare

    Microsoft Outlook skulle det vara och när jag trycker på ett nytt meddelande därifrån, det är när nya meddelandet kommer upp och då är den första meddelande adressen blåmarkerad och innan så tryckte jag bara på den blåmarkerade och så hoppade den upp till rutan för att skicka utan att behöva öppna adressboken.

    MVH SOAN

    Vilken version av Outlook är det du använder?


    an123123
    Åskådare

      Microsoft Office Outlook 2003

      I så fall har jag inte några goda nyheter – du är troligtvis en av dem som har drabbats av inkompatibilitet. Redan i juni 2020 började det dyka upp rapporter om att en Windowsuppdatering ställde till med problem med Outlook 2003, men den typen av rapporter har dykt upp allt mer under hösten. Det handlar nästan aldrig om krascher eller att programmet har slutat att fungera fullständigt, utan att olika funktioner inte längre fungerar som de ska.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.