Missad sökning. Ej gratis.

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 2 månader sedan.
Skapare
bjšrn b
Deltagare

Jag sökte eM Client Free på två ställen men fick svar att det inte blev någon träff.

När jag väl hittade och laddade ner fick jag veta att det var 30 dagar gratis…

Skulle det inte vara GRATIS?

Det finns en gratisversion av eM Client (den finns bland annat i Fördelszonen och på utvecklarens webbplats) men den är givetvis mer begränsad än den kommersiella. Det är den kommersiella versionne av programmet som erbjuder 30 dagar gratis testande, men gratisversionen är gratis.

Detta säger jag med den brasklappen att jag inte har installerat programmet på några månader så att de kanske har förändrat villkoren och glömt att uppdatera sina hemsidor, men annars så ska eM Client Free vara just gratis.


lars.edmark
Deltagare

    Har laddat hem eM Client från fördelszonen och installerat, funkat klockrent tills idag. Då påstår den att Demo perioden på 30 dagar är slut. Vad göra? var den inte gratis?

    Jodå, det är gratis, men om man väljer att testa Pro-versionen fungerar den i 30 dagar.


    lars.edmark
    Deltagare

      Ok, finns det någon beskrivning på hur man avproifierar , eller måste man avinstallera, hämta igen och installera på nytt. Hur gör man i så fall för att <span style=”text-decoration: underline;”>inte</span> få proversionen

      Det ska räcka att besöka utvecklarens hemsida och registrera sig en en gratislicens. Då får du ett serienummer som låser upp gratisversionen.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.