Nedladdning av Secret Folder

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 7 månader sedan.
Skapare
klajon03
Deltagare

Jag har försökt ladda ner både i Chrome och Firefox, bägge meddelar på olika sätt att programmet blockerats p g a skadlig programvara. Stämmer detta? Om inte, hur kommer jag runt det?

Mvh  Klas J

Om du hämtar det från Fördelszonen så är det fritt från skadlig programvara så det är ett falsklarm. Är det själva webbläsarna som varnar eller har du något extra säkerhetsprogram som varnar?


klajon03
Deltagare

    Jag försökte hämta från Fördelszonen, det var webläsarna som vägrade ladda ner. Både Firefox oxh Chrome, jag försökte med bägge. Jag har Bullguard installerat, men därifrån kom inget meddelande. Kanske beroende på att filen aldrig laddades ner, i vilket fall inte i läsbar form.

    Så det är inte Bullguard utan webbläsarnas skydd som blockerar nedladdningen? Blir det likadant om du testar att använda Edge?

    I Chrome kan du testa att stänga av det inbyggda skyddet när du gör nedladdningen. Det gör du genom att skriva chrome://settings/security i Chromes adressfält och markera alternativet Inget skydd (rekommenderas inte). Det är inte så allvarligt som det låter eftersom du fortfarande har Bullguard, och du kan aktivera skyddet igen når du har hämtat filen.


    klajon03
    Deltagare

      Det fungerade med Edge (som jag av olika skäl inte hade använt innan).

      Tack!

      Skönt att det ordnade sig.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.