PC-Tidningens CD

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  billyg 5 år, 8 månader sedan.
Skapare
billyg
Medlem

Jag  noterade med glädje att det med senaste numret av PC-tidningen följde en CD-skiva innehållande ett program med vars hjälp man kan göra backup på datorns drivrutiner. Backup var inget problem, det gick som en dans. Däremot kan jag inte se hur man skall göra för att installera drvrutinerna efter en formatering av hårddisken. Hjälp!


wolvesdancin
Deltagare

  Förstår inte din fråga billyg. När du formaterat hårddisken med ditt OS måste du naturligtvis först göra en ominstallation av ditt OS. Din drivrutinsbackup använder du för att från den kunna återinstallera drivrutinerna i den mån dom inte redan är installerade genom ominstallationen av ditt OS. En del av de drivrutinerna är säkerr för gamla. Men inte bara ditt OS behöver drivrutiner. All kringutrustning behöver ju drivrutiner. En skrivare t.ex. Du använder helt enkelt DriverBackup för att återställa dina drivrutiner – dom du säkerhetskopierat. I DrivberBackup klickar du på Restore. Följ sedan anvisningarna på s. 53 i PC-Tidningens nr 16/2014. Konstigare än så är det inte.


  billyg
  Medlem

   Livet är fantastiskt! Utan att ha förstått min fråga har du besvarat den så bra att jag vet hur jag skall göra. Att man måste återinstallera sitt OS efter att ha tagit bort det verkar rätt så kristallklart. Nu är i alla fall allt frid och fröjd. Tack för hjälpen.

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet