Portaldosites

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av Support PC-tidningen Support PC-tidningen 10 år, 5 månader sedan.
Skapare
Bengt Nyvall
Medlem

Hur gör jag för att få bort ovanstående program som lägger sig över chrom. Jag har fått bort den på igoggel och gmail men den finns kvar på förstasidan.

Jag använder windows 8 och skulle behöva få hjälp med få hjälp med ett skal så det blir lättare att använd eftersom jag inte använder pekskärm utan bara desktopsidan


urbana
Deltagare

    Jag har samma problem som du. Det finns många förslag på nätet men inget hjälper. Vågar inte ladda ner förslag på hjälpprogram, kan ju je mera problem. Hoppas att någen på redaktionen kan bistå med hjälp. Ta upp detta problem i tidningen och bistå med säkra rensningprogram. Det måste finnas 100-tals användare med samma problem. Standard program som finns fixar ej att ta bort ”portaldosites”.

    //urban


    pelsen32
    Medlem

      Har samma problem som ni andra och får inte bort portaldosites hur jag än gör. Använder explorer och windows 8. Finns det någon som har något tips som hjälper?

      Hej

      Se

       

      http://www.spywareremove.com/removeportaldositescom.html

       

      Läs om hur du laddar hem spyhunter och kör programmet från USB-sticka för att förhindra att scanningen/borttagandet låses av Portaldosites  och eller andra liknande malware/spyware.

      Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.