Problem med Adobe-ID vid nedladdning till Adobe Digital Editions 4.5.11

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 1 månad sedan.
Skapare
user-475339
Åskådare

Jag lyckas inte ladda ner en EPUB-bok från biblioteket och dom har inte kunnat hjälpa mej trots idoga försök. Jag har ”erased authorisation” men mötts av  ”Please try after some time” och sen att det är fel lösenord. Jag har bytt lösenord till Adobe-kontot och kollat att det funkar. Jag har avinstallerat Digital Editions 4.5.11 och laddat in det igen. Jag har avinstallerat Digital Edition 4.5.11 och installerat versionen 3.0. Jag har försökt med Microsoft Edge i st f Crome. Men resultatet är detsamma. Det tycks som att det ligger ett gammalt lösenord till Adobe-kontot och spökar. Vad göra ?

Var är det som problemet uppstår, är det när du försöker ladda hem boken från biblioteket eller när du försöker använda den hämtade i Digital Editions? Anledningen till att jag undrar är att när jag lånar böcker från biblioteket är själva lånandet och att lägga in den i Digital Editions två helt olika saker.

På vilken typ av enhet är det du vill läsa boken?

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.