Problem med säkerhetscertifikat

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 7 månader sedan.
Skapare
wolvesdancin
Deltagare

När jag från Malwarebytes Antimalwares websida försöker ladda ner deras antimalwareprogram på annan dator som är ansluten via trådlöst nätverk till Internet, så blockeras anslutningen till websidan både via Google Chrome och Internet Explorer 11 med förklaringen att ”there is a problem with this website’s cecurity certificate”. Vad kan vara fel?  

Det borde inte vara några som helst problem att bara ladda hem programmet om det inte är något på just den datorn som åstadkommer problemet. Det låter som att det, ironiskt nog, kan vara just skadlig programvara på datorn där du försöker ladda hem programmet, och att det blockerar nedladdningen. Testa att ladda hem programmet på en annan dator och därefter flytta över det till den trilskande datorn antingen via ett USB-minne eller om bägge datorerna använder en tjänst som exempelvis Dropbox eller OneDrive (och loggar in på samma onlinekonto givetvis).

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet