Program

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  wolvesdancin 9 år, 1 månad sedan.
Skapare
vagewo
Åskådare

Har använt Keepit för backup, som helt plötsligt slutade fungera. Jag ha avinstallerat programmet och installerat det på nytt. Men det går inte att öppna. Ingenting häder då jag försöker öppna.

Jag har Windows 7

När jag installerar programmet på nytt borde man väl inte behöva göra systemåterställning


wolvesdancin
Deltagare

    1. Vad har du för OS (Windows XP, Vista, 7, 8 eller 8.1)?

    2. Vad har du ändrat i din dator under perioden då du senast kunde starta KeepIt fram till dess att du upptäckte att det inte längre kunde startas?

    3. Innan du gör en Systemåterställning till en tidpunkt strax innan KeepIt slutade fungera, anteckna vilka program du laddat ner sedan dess och om det varit betalprogram, anteckna nycklar, lösen etc till de programmen.

    4. Genomför Systemåterställningen.

    5. När du fått bekräftelse på att Systemåterställningen lyckats, försök då att starta KeepIt.

    6. Lyckas du efter Systemåterställningen starta KeepIt så bör du steg för steg, ett i taget, göra de ändringar i din dator som har samband med att KeepIt slutade fungera.

    7. Lyckas du efter Systemåterställningen inte starta KeepIt så orsakas felet av något annat än någon av de ändringar du gjort, men tills den saken är utredd stannar vi här så länge i de test jag här räknat upp.

    8. Jag vill bara göra dig uppmärksam på att vissa virusprogram och annan skadlig kod kan blockera program i din dator för att få bättre tillfälle att härja fritt. Var alltså uppmärksam på om du ser andra onormala tecken på att något har hänt med din dator. Då kan det vara läge att du gör en Systemåterställning så långt bak i tiden som möjligt. Glöm då inte att även då anteckna vilka program du laddat ner sedan Systemet återtsälls och om det varit betalprogram, anteckna nycklar, lösen etc till de programmen. Och om du inte har något av de absolut vassaste säkerhetsprogrammen (ofta kallade antivirusprogram) utan ”bara” en gratisversion, gå till

    http://www.trendmicro.com/us/home/products/software/internet-security/index.html

    och ladda ner testversionen (Free Trial) av Trend Micro Internet Security och testa att köra den versionen på din dator för att bestämma vilka hot som eventuellt finns där. Stäng först av ditt vanliga antivirusprogram. TrendMicro har fått högst betyg bland nio konkurrenter för effektivaste PC-skydd under 2014 och 2015.)

    Eftersom jag inte vet vilket OS du har kan jag endast gissa hur du troligtvis hittar anvisningar om hur du genomför Systemåtrställningen. Tryck på Startknappen nere i vänstra hörnet av skärmen och pröva att i den box/ruta du då får upp antingen System eller Återställning

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.