Program

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
user-357884
Åskådare

[caption id="" align="alignnone" width="546"]Jag får den här meddelandet nä jag försöker starta programmet Det samma händer även windows egna program. Vad kan problemet vara? Har HDD 150 GB Ledigt 22 GB Win 10 senaste uppd.[/caption]

Det felmeddelandet brukar dyka upp när man försöker köra väldigt gamla program även om det är Microsoft som har gjort dem. Tack vare din första bild så vet vi att du kör med den senaste versionen av Windows 10 (i varje fall den nyaste stora versionen – 1903) men kan du ge ett par exempel på program som inte fungerar? Har de nyligen slutat fungera efter att ha fungerat tidigare på datorn eller har de aldrig fungerat?

/ PC-tidningen support


user-357884
Åskådare

  Program som inte funkar är lång några exempel: Office 365,Exel, PowerPoint, Winword, HDD Scan, BoostSpeeg 9, BankID, Acrobat Readaer DC, och mina travprogram Copema. Det kan kanske vara DLL problem?Felmeddelande

  Det där är ju tveklöst program som ska fungera. Testa att köra Systemfilsgranskaren för att undersöka om det är några systemfiler som har gått sönder.

  / PC-tidningen support


  user-357884
  Åskådare

   Sytemfilgranskaren hittar inga problem. Jag har en reparationsskiva som jag har skapat ett halv år sen. Hur fungerar den ?

   Hur startar man den det går inte att klicka programfilen . Reparationsskiva Win 10 ver. 1803

   I stället för att använda den skivan, testa att använda Microsofts verktyg för att skapa ett bootbart usb-minne och reparera Windows på det sättet att du behöver är ett usb-minne på 8 gigabyte, sedan är det bara att följa instruktionerna på Microsofts hemsida när du klickar på knappen Ladda ned verktyget nu.

   / PC-tidningen support

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet