Skype

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
clabo48
Deltagare

Är det någon på detta forum som kan tala om för mig hur man kan komma i kontakt med Skype via epost. Någon kanal som man får svar. Jag har prövat ett antal men får aldrig svar. Jag har ett problem med ett belopp som jag hade betalat in för att ringa. Nu får jag varje dag ett meddelande om att ”Automatisk omdebitering har upphävts” . Jag använder inte Skype och har i ilskan avslutat det. Detta har pågått i tre veckor och tar aldrig slut

Via e-post verkar klurigt om du inte bara testar att skicka till exempelvis [email protected] ”i blindo” och ser vad som händer. Ett annat sätt att komma i kontakt med dem och kanske få en adress är att skicka ett meddelande på deras Facebook-sida (https://www.facebook.com/Skype) eller om deras egna supportsida (https://support.microsoft.com/sv-se/contactus/) kan leda fram till någon adress eller person som kan svara direkt.


clabo48
Deltagare

    Tyvärr är det som att prata med väggen. De lyssnar aldrig på folk med problem. Jag får leva med att radera detta meddelande varje dag till tidens ände!

    Vet du var det är som skapar meddelandet? Är det Skype som autostartar och visar meddelandet?

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet