StartupStar

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 9 månader sedan.
Skapare
kenroj
Deltagare

Vad är det för fördel med StartupStar? Samma funktion finns ju redan inbyggt i Windows aktivitetshanterarens autostart som fungerar ju på ungefär samma sätt och funktionen finns i många andra program som t ex CCleaner och Advanced SystemCare m m. Där man kan välja vilka program som ska starta tillsammans med Windows. Förklara varför StartupStar är bättre än de övriga programmen. Det verkar onödigt att ha flera program som gör samma sak.

Till en annan sak. Ni hade i senaste numret en artikel om nya Microsoft Edge vilket var ju intressant. Nu bör ni göra en jämförelse med den som jag tycker är en av de bättre webläsaren på marknaden, nämligen CCleaner Browser. Den baseras liksom Edge på Chrome men har väldigt mycket säkerhet inbyggd hos sig. Gör gärna en jämförelse mellan Chrome, Edge och CCleaner browser och se fördelar och nackdelar med de webbläsarna eftersom de är väldigt lika till utseende och handhavande.

rednote83511
rednote83511
Deltagare

    Bra skrivet kenroj
    Har haft samma tankar om startupstar.
    Jag instalearade det, men fick inte enligt tidningen den uppstart som visades i tidningen,
    Man kan ju undra hur dom har gjort när dom installerad den.

    Vad har du för åsikt om din webbläsare CCleaner browser jemfört med Chrome ?

    När det gäller StartupStar så är det programmet, i likhet med bland andra CCleaner och Advanced SystemCare, mer kompetenta alternativ till Windows inbyggda funktion för ändamålet. Därmed inte sagt att man behöver fler än ett program för att hantera i det här fallet autostarten, utan StartupStar är ytterligare ett alternativ att välja mellan. Vilket man väljer att använda handlar om vilket man trivs bäst med och som man tycker passar ens användande bäst. Det är som mat – bara för att man bjuds på ett alternativ behöver det inte bli nya favoriträtten, chansen finns. 🙂

    CCleaner Browser har kommit på tal tidigare men jag framför det gärna till redaktionen en gång till. Ju fler som vill läsa om webbläsaren, desto större chans att det kommer en artikel om den.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.