Surfmängd

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 6 månader sedan.
Skapare
organum
Deltagare

Finns det något program, helst gratis, som mäter hur mycket man surfar? Och då menar jag inte hastighet utan mängden i t.ex. Mb eller Gb. Ett program som visar mängden per dag, månad osv. Skulle vara bra att veta sådant för att tex kunna välja lämplig bredbandsabonnemang i framtiden. Senaste mobilerna har sådan från början. Vill ha liknande i min laptop med Windows 8.

 

Vad är det för pryl du vill mäta datamängden på, och vilken operatör är det du använder? Windows-plattor och Windows Phone-telefoner har till exempel den funktionen inbyggd. Telia har lösningen att man Sms:ar datamängd till 4466. Du får då ett meddelande tillbaka om hur mycket data du har kvar.


organum
Deltagare

    Har en laptop ”Acer” med Windows 8.1. Fast bredband från Comhem 50-100 Mbit/s. Efter ett tags letande hittade jag program NetWorx version 5.3.3., vilket jag nyligen har installerad. Verkar fungera bra. I den kan man se dag-, vecko- ,månads- och timrapport mm. för datamängden.

     

    Bra att det löste sig.

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.