systemåterställning i Win 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
osquar1712P4
Åskådare

Jag kan inte skapa mapp med att högerklicka i fönster på skrivbordet. Vidare händer att datorn kraschar och startar om när jag klickar för tätt på vänsterknappen på musen. RAM minnet har god marginal. För att PC:n skall fungera igen tänker jag göra en systemåterställning.

Min fråga: Försvinner Photoshop och andra program som jag lagt in på datorn när jag gör en systemåterställning till en återställningspunkt då jag vet att PC:n fungerade.

Oskar

Det beror på vilken typ av systemåterställning du gör, det finns finns nämligen flera olika sätt att göra en återställning. Microsoft förklarar den väldigt utförligt på sin hemsida.

En annan sak som du kan testa om du inte redan har gjort det är att uppdatera ditt Windows 10 till version 1903 som släpptes för några dagar sedan, det kanske löser problemet samtidigt som du får datorn uppdaterad. Om uppdateringen inte dyker upp med Windows Update kan du testa Uppdateringsassistenten som finns i Fördelszonen.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet