Thor Pro

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 6 månader sedan.
Skapare
g5
Deltagare

Läste med intresse om Programmet Heimdal Thor Pro. Tyvärr blev tidningen oläst under sommardagarna. Nu finns det inte längre att ladda ner. I stället föreslår man Heimdal Forsight, men till ett annat pris. Är det ett program ni känner till

 

Jag har inte någon praktisk erfarenhet av Thor-programmen så jag vågar inte säga något konkret. Däremot blir jag lite osäker på vilken produkt det är som avses, för när jag tittar på deras webbplats skriver de om Thor Pro men enbart sammanhanget att det är den kommersiella versionen av Foresight. Tittar man exempelvis på produktsidan för Foresight är till och med webbadressen dit https://heimdalsecurity.com/en/products/heimdal-pro. Med det sagt tror jag inte att det är speciellt stor skillnad mellan Foresight och Pro (om det ens är någon), möjligtvis med undantag av att Foresight är en modernare version av samma program.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.