True key

Inte löst
Detta ämne innehåller 18 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år sedan.
Skapare
teknikern835
Deltagare

Hej installerade True Key och skulle komma till ansiktsbild men den blev aldrig har försökt massor av gånger kameran tänds och jag tittar i kameran efter ett antal sekunder slocknar kameran och texten ” Hm vi kan inte se dig se till att ljusförhållandena är bättre titta in i kameran och gör ett nytt försök ” vad skall jag göra för att komma vidare ( vid annat program kameran fungerar utmärkt )

mvh   Janne Wiström

Vilken version av Windows är det du har? Har du något annat program som också vill använda kameran samtidigt?

/ PC-tidningen support


teknikern835
Deltagare

  har windows 10   vet inte om något annat program som använder kameran samtidigt  provar kameran genom att gå till ett annat program då fungerar det helt okey   MVH     janne

  Vilken version av programmet är den du använder – den vanliga ”desktop-versionen” som vi skriver om i tidningen eller Windows 10-versionen?

  / PC-tidningen support


  teknikern835
  Deltagare

   först den från tidningen sedan kom jag in på windows 10 versionen ingen fungerar  programmet kamera fungerar kameran okey och även andra program som chatrandom så fungerar kameran hade problem när jagf installerade programmet hela tiden kom varningar från bullguard försökte stänga av den på olika sätt sedan gick det installera men blev kanske något fel sedan försökte avinstallera programmet men det svarade att den här filen är inte associerad med någon app …. då avinstallerade jag det med uninstaller och fick bort det sedan installerade jag programmet igen allt fungerade med lösenord till olika program men inte ansikte det tänds i cirka 10 sekunder sedan släcks det och texten om att dom inte kan se mig kommer upp efter ett tag ?  vad göra nu ?

   mvh  Janne

   Det viktigaste är att du absolut inte använder Windows 10-versionen utan desktopversionen. Det låter dock som en inställningsdetalj, och då troligtvis ljusförhållandena eftersom programmet kräver bra ljus framifrån för att få en bra bild av användare. Jag skulle gissa att anledningen till att lampan tänds i några sekunder och sedan släcks är att kameran under den tiden letar ditt ansikte, men när den inte hittar det under den tiden stängs kameran av igen.

   / PC-tidningen support


   teknikern835
   Deltagare

    Hej Belysningen är okey men skall det inte vara så att när kameran tänds man skall se sig själv i runda rutan ?

     

    Har avinstallerat och ominstallerat igen programmet kommer inte till punkt 4 aktivera webläsartillägg

    försöker hitta det och tryckte på appinställningar kommer då till ställe där det står Chrome  ominstallera tillägg och en bock

    internet explorer står lägg till tillägg  och ett kryss men det går inte ändra på dom uppgifterna

    har du något mer förslag

    mvh  Janne Wiström

     

     

    Eftersom du redan verkar ha tilläggen installerade (enligt installationsprogrammet) så är det inte säkert att det har något med dem att göra. Om du söker efter och startar appen Kamera, får du en ljus och tydlig bild där? Det stämmer att ditt ansikte ska synas i steg 5 i guiden på sida 61, men det krävs väldigt bra ljusförhållanden (framför allt om du har en kamera med ganska låg upplösning) för att kameran ska hitta några identifieringspunkter.

    / PC-tidningen support


    teknikern835
    Deltagare

     Hej igen efter flera försök med lampan fick jag att det blev en bild i rutan men samma text kom upp kommer försöka i helgen montera upp belysning på stativ så att ljuset blir okey sedan kanske det fungerar !

     tack förr hjälpen  trevlig helg

     mvh Janne

     Tack detsamma, och berätta gärna hur det går.

     / PC-tidningen support


     teknikern835
     Deltagare

      Hej   Tyvärr är det inte löst var och hämtade 500 watts lampa på vinden på stativ såg några gånger i rutan och sedan hur programmet radade upp olika parametrar men det blev samma text i alla fall   märkte när jag skulle ställa in ljusbilden med programmet kamera att det var låst gick inte byta till film eller inställningar svårt att stänga av också  avinstallerade och installerade men problemet kvarstår vet inte mer vad jag kan göra troligtvis påverkar det true key ?

      mvh  Janne

      Vad är det för kamera du har? Är en en inbyggd webbkamera i en bärbar dator (vilken datormodell i så fall) eller är det en extern webbkamera ( i så fall vilken modell)?

      / PC-tidningen support


      teknikern835
      Deltagare

       Hej det är en Logitech HD webcam C270  har till en stationär dator har nu även kört bullguard full test plus malware

       då prorammet Kamera beter sig konstigt går knappt stänga av på krysset fastnar går inte klicka på inställningar även när kamera programmet inte syns lyser kameran ? ett litet tag

       trodde det var virus men som sagt kört igenom olika program som inte dekterar problem

       mvh Janne

       Det kan möjligtvis vara så att problemen handlar om att kameran är för gammal. De senaste drivrutinerna, som enligt Logitech visserligen fungerar med Windows 10, släpptes i oktober 2012. Du kan ju kolla om du har den versionen (version 2.80.853.0a) och uppdatera om du inte har det, annars skulle jag tro att det handlar om hög ålder.

       / PC-tidningen support


       teknikern835
       Deltagare

        Hej kollade nu hade  version     från 2012-10 22        13.80.853.0  kan jag avinstallera programmet kamera och det funkar med kameran ändå i så fall skall jag försöka med true key igen har flera lampor en på 500 watt så lyset kan ju inte vara för svagt  mvh  Janne

        Om du menar appen Kamera som finns i Windows 10 så går den inte att avinstallera eftersom den är en inbyggd del av operativsystemet. Eftersom du dessutom redan har de senaste drivrutinerna, lär det inte heller löna sig att göra en ominstallation av dem.

        Har du möjlighet att testa med en modernare webbkamera med högre upplösning?

        / PC-tidningen support

        Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet