Uppdatera System Mechanic

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 7 månader sedan.
Skapare
smipbu
Deltagare

När det kommer en uppdatering till System Mechanic och jag vill ladda ned den, så kommer jag till ett ställe där ”processen” vill radera (ta bort) det gamla programmet, vilket jag tillåter, men för att sedan komma vidare måste datorn startas om, vilket jag gör. Sedan när datorn startat om händer ingenting mer med nedladdningen av de nya uppdateringar (själva processen har försvunnit), utan jag blir tvungen att ladda ned det ”gamla” programmet igen, om jag vill använda System Mechanic?

Det låter troligt. Det jag tror händer är att programmet plockar bort den gamla installationen och för att kunna göra det måste datorn startas om eftersom det befintliga programmet hade filer öppna. Sedan fortsätter inte installationen efter omstarten, så du får installera den nyare och uppdaterade versionen av programmet på egen hand, men den här gången avbryter den inte eftersom den inte hittar något gammalt program.

Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.