VHS till dator

Inte löst
Detta ämne innehåller 6 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 3 månader, 3 veckor sedan.
Skapare
clabo48
Deltagare

Jag har en gammal EZ-grabber som överför VHS till dator men problemet är att den är gammal och klarar inte windows 10. Min dator är så seg och filerna blir så stora. Prövade avi men de blir för stora så nu testar jag mpg4. Men finns ingen till windov10?

Vad är det du undrar om det finns till Windows 10, drivrutiner till EZ Grabber eller någon annan hårdvara för att föra över VHS till datorn?


clabo48
Deltagare

  Ja min fråga är om det finns någon drivrutin till mitt program som gör att programmet fungerar. Jag har kvar installationsdisketten och har installerat och det fungerar EJ. Detta har jag även läst i forum. Det måste väl finnas, men jag har inte hittat nån. Dessutom är det en viss risk att börja installera till höger och vänster med virus som risk. <ni som har kunskap kanske kan hitta n¨n. Har försökt med en supportsida men den fungerade inte.


  clabo48
  Deltagare

   jag har laddat ner ett program som heter Driver Toolkit power by SuperlinkDriver Match Technology. Det vill ladda ner uppdateringar. Kan man lita på detta utan att man skall få virus i datorn? Virusprogrammet regerade då inte vid programnerladdningen.

   Det enda jag hittar i fråga om drivrutiner och specifikationer är att det finns drivrutiner till och med Windows 7, men att det inte finns några för vare sig Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10. Det verkar med andra ord som att din grabber är så gammal att om inte de senaste drivrutinerna fungerar så kommer du inte att få igång den.

   Jag har inte testat DriverToolkit så jag vågar varken ge den ris eller ros. Just när det gäller att använda programmet för EZ-grabber tror jag däremot inte att det hjälper eftersom det inte finns några drivrutiner att hitta.


   [email protected]
   Åskådare

    Hej! Köpte ”Video Grabbern” ”NEW PRO” via PC Tidningen för några år sen. Verkar inte fungera med Windows 10?

    Finns det någon som har en uppdateringsfil?

    Jag tror tyvärr inte att det har släppts drivrutiner till Windows 10 för den enheten.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet