WashAndGo

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 veckor, 1 dag sedan.
Skapare
musti624646607
Åskådare

Hej

Jag har läst om programmet WashAndGo i er senaste tidning. Jag använder Ashampoo WinOptimizer 17 fn. Har WashAndGo samma funktion som Ashampoo eller är det förstnämnda bättre på nåt sätt? Kan man använda bägge programmen eller blir det kaka på kaka?

Jon

De kan användas samtidigt utan att det ställer till med något, däremot har de ganska många överlappande funktioner så precis som du säger blir det lite kaka på kaka. Du kan ju dock fortfarande testa WashAndGo för att få en uppfattning om vilket du trivs bäst med – eller helt enkelt använda bägge, kakstapeln till trots.


musti624646607
Åskådare

  Tackar för detta. Jag har en till fråga. När jag hade fått ditt svar så tänkte jag skriva tillbaka och tacka för hjälpen men det gick inte att skicka med Chrome. Har skickat med en skärmdump som visar vad jag menar. Konstigt nog så funkar det med Edge. Det händer samma sak när jag vill öppna och kolla på olika saker på er sida (forum, testzonen osv).

  Vad kan detta bero på?

  Jon

  Bifoga filer:

  Jag ska skicka det vidare till teknikerna, men jag kan drista mig till en gissning. Det verkar nämligen inte som att din webbläsare blockerar ”dumheter” på webbplatsen utan tvärtom – webbplatsen blockerar dig för att din webbläsare försöker med något som webbplatsens säkerhetssystem inte godkänner. Eftersom det inte fungerar med din Chrome med fungerar med Edge låter det som att du har något tillägg i Chrome som webbplatsen inte gillar.

  Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet