Word

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 1 månad sedan.
Skapare
catballou2
Medlem

Jag har tagit en provmånad av Word men kör nu med OpenOffice.  Word dyker tyvärr upp och blockerar OpenOffice.  Hittar inte heller Word i Kontrollpanelen/Avinstallera program.  Vad heter det i en sådan lista och hur får man bort Word ? 


wolvesdancin
Deltagare

    Den avinstallation som du normalt får utförd med anlitande av att trycka på

    1. Start-knappen Bild av Start-knappen, och klicka på Kontrollpanelen,

    2. och klicka på Program och sedan på Program och funktioner.

    3. samt markera ett program, och klicka på Avinstallera.

    resulterar tyvärr i en ganska ofullständig avinstallation som vad de flesta program angår lämnar en hel del oönskade rester efter sig i Registret.

    Man bör därför ha ett effektivare avinstallationsprogram installerat på datorn. För egen del rekommenderar jag gratisversionen av IObit Uninstaller

    http://www.iobit.com/advanceduninstaller.php

    Har du redan försökt att avinstallera Word eller den Office-version som Word tillhör, så kanske så mycket försvunnit av programmet att du kanske inte hittar det i den förteckning på installerade program som IObit Uninstaller kan avinstallera fullständigt om du följer instruktionerna för användningen av det avinstallationsprogrammet.

    Det bästa reservförfarandet du i den situationen bör använda är att du gör en Systemåterställning så att ditt operativsystem återställs till de egenskaper det hade innan du försökte ersätta Word med OpenOffice.

    1. Öppna Systemåterställning genom att klicka på Start Bild av Start-knappen. Skriv Systemåterställning i sökrutan och klicka på Systemåterställning i listan med resultat. Administratörsbehörighet krävs Ange administratörslösenord eller bekräfta informationen om du blir ombedd att göra det.
    2. Välj en återställningspunkt skapad innan du installerade OpenOffice och återställ datorn genom att följa stegen i guiden.

       

    Bild av Systemåterställning
     
    Installera nu IObit Uninstaller på nytt och använd det programmet för att fullständigt avinstallera Word eller den Office-version som Word hör till.
    Sedan kan du installera OpenOffice och köra det programmet utan att rester efter Word ska kunna ställa till problem.
    Skulle du nu inte av någon anledning kunna hitta Word, så installera det på nytt. Installera alltså inte OpenOffice ännu som inte ska kunna finnas på datorn efter din Systemåterställning.
    Nu bör IObit Uninstaller kunna hitta Word och avinstallera det.

    Det kan inte vara så enkelt att det bland de installerade programmen inte heter Word utan till exempel Microsoft Word, eller att det är en del av en demoversion av Microsoft Office så att man får avinstallera det genom att avinstallera Microsoft Office-paketet?

    Forumet ’PROGRAM’ är stängt för nya ämnen och svar.