Avinstallation

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 1 månad sedan.
Skapare
Einblo
Medlem

Hej!

Efter att en lång tid förordat Avast som antivirusprogram är det nu Panda som gäller.

Det är klart att det är viktigt att radera det program man har fn. tex Avast. Vilket kan var knepigt. Som tur är bifogas en lista hur man raderar andra program, men inte Avast.

Varför?

Mvh Eie

 

 

Det borde inte behövas något specifikt program för att få bort Avast, det bör räcka alldeles utmärkt med Windows inbyggda verktyg för att avinstallera program, alternativt om du vill använda ett mer avancerat avinstallationsprogram som Wise Program Uninstaller eller Revo Uninstaller (http://www.revouninstaller.com/).


blackmoskito
Deltagare

    Hej

    Såg den här gamla tråden, upptäckte helt nyligen att jag har fått Avast Free Antivirus installerad på min dator, jag har inte gjort det medvetet måste ha följt med någon annan nerladdning. Jag använder Bitdefender. Nu vill jag avinstallera men det går inte, programmet finns inte varken i windows kontrollpanel eller i 10bit unistaller som jag har nedladdat. Vad gör jag?

    Mvh

    Carina Sandberg

    Du kan testa att använda företagets egna verktyg Avastclear som finns på deras webbplats.

    Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.