Clean Master

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 2 månader sedan.
Skapare
dellrock
Åskådare

CCleaner var suverän på att radera sparade url-adresser. Men Clean Master verkar inte klara av detta alls, eller har jag missat något…?

Clean Master ska också kunna rensa historiken så det borde fungera. Har du testat att specifik radera historiken för att kolla om det är något som snabbrensningen missar?


dellrock
Åskådare

    Det verkar inte som det fungerar med historiken och inte heller via ”Fler verktyg” – ”Ta bort webbinformation”. Jag hade nyligen en uppdatering, men jag är osäker på vad det var som uppdaterades och efter det så får jag inte bort url-uppgifterna. Men jag vill ju ha detta i ett säkerhetsprogram och inte behöva göra det menuellt. Det lutar nog mot att jag går tillbaka till CCleaner.

    Det ska som sagt fungera, men det verkar som att det är något i kombinationen Clean Master och ditt system som inte spelar snällt med varandra. Om du trivs bättre med CCleaner så ser jag inget hinder att du går tillbaka till det programmet, framför allt inte om det fungerar som det ska.

    Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.