Delat: Kan jag ha flera antivirusprogram i datorn

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 9 månader sedan.
Skapare
user-588121
Åskådare

Jag installerade Bitdefender från fördelszonen. Jag har lyckats avinstallera Bitdefender men lyckas inte avinstallera Bitdefender Agent trots många försök, jag har även installerat programmet  men det blev samma problem ändå.

Jag vet att detta var ett vanligt problem med Antivirusprogrammet Mcafee men Bitdefender brukade aldrig bugga
på detta sätt tidigare. Måste jag verkligen göra som jag var tvungen att göra Med Mcafee installera om hela datorn och formatera hårddisken för att bli av med Bitdefender Agent ? Jag tycker inte PCtidningen borde rekommendera ett sådant
program om det blivit så buggigt. Vi verkar ju vara minst 2 drabbade här och jag såg många fler när jag googlade runt efter en lösning.

Bitdefender avinstalleras som vilket program som helst, så om det har lämnat några spår efter sig eller om avinstallationen inte har fungerat så är det något som har gått fel vid det specifika tillfället. Testa att använda Revo Uninstaller, det brukar kunna reda ut det mesta.


user-588121
Åskådare

    Tack för snabbt svar nu. Jag fick aldrig svar från er när jag skrev till er första gången om detta men då skrev jag till PC-tidningen direkt och inte till forum som denna gång. Jag letade även på bitdefender hemsida för att se om de gjort som antvirus programmet Mcafee lagt till en extra avinstallerare men jag hittade ingen sådan hos dem. Revo klarade inte heller först att avinstallera men när jag körde om igen på advanced och rensade även i registret så klarade Revo av avinstallationen
    av Bitdefender agent så jag är mycket glad och tacksam Revo är ett programnamn jag ska försöka komma ihåg. Jag höll på att missa ert svar då Gmail registrerade er som skräpmail.

     

    Skönt att det ordnade sig, och jag håller med dig – Revo Uninstaller är strålande.

    Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.