En telefon i nätverket

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år sedan.
Skapare
3984937072
Deltagare

Jag klickade på nätverk i utforskaren och upp kom de enheter jag vet att jag har. Men under rubriken telefoner finns det tid efter anna olika mobiltelefoner som inte är mina. Mitt WI FI är skyddat med en komplicerad lösenkod. Hur kan en okänd telefon finnas i mitt nätverk. Det ärbara under nätverk i datorn jag ser den okända telefonen. När jag loggar in mig på routern och kollar anslutningar finns den inte med.

 

Har jag missat någon inställning?

En förutfattad uppfattning som jag har är att du har och använder WiFi på datorn?

Eftersom telefonen tydligen inte dyker upp i routern så verkar det som att det bara är datorn och telefonen som har upptäckt varandra, men jag finner det osannolikt att telefonen är inloggad på nätverket. Troligtvis handlar det bara om att telefonen och datorn har upptäckt varandra och utbytt information om vilka de är, men inte mer än så. Om du inte har en aktiv hotspot eller liknande form av internetutdelning på datorn finns det inte speciellt mycket att ansluta till.

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet