Ett konto blir stoppat för vissa siter

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 månad sedan.
Skapare
user-573962
Åskådare

Vi har Windows 10 och använder Microsoft Edge. Vi använder också Microsoft Outlook som mail och därför har vi tre olika Microsoft konton för olika mail användare (alla är vuxna). Som säkerhetsprogram använder vi F-Secure som har speciell banksäkerhet.

Ett av kontona blir stoppade (se bifogad fil) när vi t ex försöker gå till Svenska spel, Systembolaget m fl. Vi har försökt att gå genom alla inställningar och jämföra, men kan inte se någon skillnad. Vi har även provat att köra Chrome, men det fungerar inte heller.

 

 

Bifoga filer:

Får du samma resultat om du skriver in hela adressen till en webbplats, till exempel http://www.svenskspel.se. Felmeddelandet kommer sig nämligen av att säkerhetsprotokollet SSL på servern dit du försöker surfa antingen är felaktigt eller saknas, och försöker använda använda https på en webbplats som bara använder http. Med webbplatserna som du räknade upp betvivlar jag att de har något fel på sina servrar, vilket får mig att bokmärket i webbläsaren innehåller något knasigt.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet