Går ej få testversionsnyckel till Ashampoo Photo Commander

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
mšbmo47
Åskådare

Jag försöker installera Ashampoo Photo commander som är med i tidning 14/2018. Under installationen ska man trycka på ”Få aktiveringsnyckel gratis” men när jag gör det händer inget alls. Idéer vad jag ska göra?

Det den knappen gör är att öppna din standardwebbläsare men en specifik adress för att skapa din licensnyckel, där för kan jag tyvärr inte bara klistra in en länk åt dig.

De två vanligaste anledningarna till att den här typen av problem kan uppstå är antingen att inställningen för standardwebbläsare av någon anledning inte fungerar, eller att ett rabiat säkerhetsprogram blockerar möjligheten för program att starta webbläsaren och öppna en adress.

Börja med att kontrollera så att Windows har en standardwebbläsaren registrerad. Nu vet jag inte vilket operativsystem du använder, men i Windows 10 söker du efter och startar Standardappar. Där kan du se vilken webbläsare som är inställd som standard, och du kan till och med testa att byta till en annan webbläsare för att se om det löser problemet – du kan alltid ändra tillbaka igen efteråt.

Det andra du kan testa är att tillfälligt stänga av dit säkerhetsprogram innan du klickar på knappen. Du kan alltid starta säkerhetsprogrammet igen när du är färdig.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet