Inloggningen till PC tidningen

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 11 månader sedan.
Skapare
ytterligare
Åskådare

Hej. Det borde stå indikerat när man är inloggad. Samt varför anges lösenordsreglerna på engelska. Vad menas med ordet ”punctation” ? Lösenordet ska vara minst 6 tecken långt samt ha stora och små bokstäver – ja. Jag har haft problem att få till ett lösenord som accepteras. Ska kolla nu med mitt senaste försök. / mvh HO

Det är enkelt att se om man inloggad – överst på alla sidor finns sökrutan, och under den en rad länkar med gul text på svart bakgrund. Om det står ”Logga ut” och ”Mitt konto” är du inloggad, om det står ”Logga in” är du inte det.

Jag ser ingen anledning till att lösenordsreglerna inte ska vara på svenska, det kan vara en miss i systemet. Jag skickar det vidare redaktionen. Har du en länk till var du hittar de engelska reglerna?


ytterligare
Åskådare

    Tack. Ja jag börjar förstå det här nu – äntligen. Allt funkar. Jag såg reglerna i en pop-up när jag skulle ange mitt lösenord. mvh H

    Tummen upp, jag skickar det vidare.

    Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.