Istartsurf

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år sedan.
Skapare
sveningvar
Deltagare

Ett program som heter ”Istartsurf” har ockuperat min dator, både Chrome och IE har bytt startsida som inte går att ändra. Har avlinstallerat programmet från lista på installerade lprogram, men det finns ändå kvar i datorn. Hur blir jag av med otyget?

Har du testat att installera och uppdatera Malwarebytes’ Anti-Malware på datorn, och sedan köra det efter att du har startat datorn i felsäkert läge?


sveningvar
Deltagare

    Har installerat och uppdateratAnti-Malware. Har efter många försök lyckats köra programmet efter start i felsäkert läge. Tyvärr gav det inget resultat. Felet består.

    Du kan även testa att använda programmet AdwCleaner (https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/), och köra även detta i felsäkert läge. Om det hittar och tar hand om problemet kan du komplettara med att köra Avast Browser Cleanup (https://www.avast.com/sv-se/store) för att städa bort domheter i webbläsarer/webbläsarna.

    Forumet ’SÄKERHET’ är stängt för nya ämnen och svar.