Nytt säkerhetspaket.

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 månader, 4 veckor sedan.
Skapare
[email protected]
Åskådare

Kan jag ersätta mitt nuvarande säkerhetsprogram, Norton Security Premium med PC tidningens Säkerhetspaket, får jag då lika bra skydd? Ska jag avinstallera mitt nuvarande säkerhetsprogram innan jag installerar Bitdefender Antivirus free?

Om man inte gräver ner sig i detaljer utan tittar övergripande så får du ett väldigt bra skydd med säkerhetspaketet vilket är det viktigaste, och dessutom till ett oslagbart pris. Om man ska titta opartiskt på frågeställningen blir det lite klurigare eftersom det är näst intill omöjligt att avgöra vad som är otvetydigt bäst. Norton har fördelen att där finns alla funktioner inbakade i ett enhetligt programpaket medan säkerhetspaketet består av flera fristående program, och där handlar det om tycker och smak – vissa vill ha allt på en och samma plats, andra föredrar kontrollen av att ha flera program och kunna byta ett eller flera utan att det påverkar ett helt paket.

Sedan innehåller Norton en del kringfunktioner som Säkerhetpaketet inte har, till exempel VPN (vi har sånt också Fördelszonen men inte i själva säkerhetspaketet), onlinelagring (vilket ju erbjuder prenumeranter via Keepit men inte i säkerhetspaketet)och så vidare.

Därför kan jag inte med benfast säkerhet säga att ”det här är det bästa” eftersom finns så många aspekter, en sak som däremot är säkert är att bägge erbjuder ett bra skydd.

En sak kan jag i alla fall kan ge ett rakt svar på: ”Ska jag avinstallera mitt nuvarande säkerhetsprogram innan jag installerar Bitdefender Antivirus free?” Ja.

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet